Längesedan igen.

Jag är inte så bra på det här med att blogga. Orkar aldrig skriva hehe. Nu gör jag ett försök. Har varit i Helsingborg sedan i söndags men imorgon åker jag hem igen, bara för några dagar men ändå. Jonas och jag drar hem efter skolan, skönt att åka bil. Vi ska lyssna på In Flames-skivorna som han köpte igår, det blir en trevlig resa ;)


Nej nu vill jag inte skriva mer, hejdå och godnatt.

In Flames

Jag kan fortfarande inte fatta att jag fått jobb, vilken lättnad! Och jag kan flytta till Stockholm, jippiiiii! Måste börja leta bostad.

Ikväll blir det In Flames, och imorgon stannar jag kvar hos min systeryster och går på bio på kvällen. Vi ska fira mig lite imorgon tror jag.

Jobb

Jag fick jobbet i Nynäshamn.De ringde idag och erbjöd mig fast tjänst! Jippi! Så skönt att kunna slappna av nu och inte behöva tänka mer på jobbsökning :D

Ont bakom ögat.

Quornkorv och makaroner i magen idag igen. Ligger i soffan och pratar med Jonna på msn. Har varit i Malmö hela dagen och sprungit runt på stan med Johanna. Köpte ett nytt vax jag ska testa och en fin grå klänning. Vi hann med att sitta en stund med uppsatsen också. Är jättetrött nu och imorgon är det skola 9-16...lösningsfokuserad metod. Blir nog kul :)


Lite tomt.

Jag saknar min kille, men snart får jag ju träffa honom igen.

Finns det något skönare än att dega? Ska fixa korv med snabbmakaroner snart och sen dega vidare med laptopen i sängen. Har inget att plugga just nu så det är skönt, imorn ska jag och Johanna på julklappsjakt i Malmö och sen sitta med uppsatsen.

Nu har jag fått London på hjärnan, vill dit med min älskling och ta en vinterpromenad i Hyde Park, se något bra band på Brixton Academy och dricka öl på någon sunkig pub!

Det skulle inte sitta fel att vara på Teneriffa nu med mor och far...sol!!!

Besök

Nu är Jonas här så jag är glad :) Han står i köket och lagar mat, haha en modern kille. Han kan allt; städa, diska, laga mat. Sen är han snygg och snäll också. Perfekt :D

På söndag ska mor och far till Teneriffa, jag är AVUNDSJUK men glad för deras skull!

Snö

Imorse när jag vaknade var det snöstorm, som tur var gick tågen till Lund som vanligt. Lite värre var det nu ikväll när jag skulle hem men nu är jag hemma iallafall.

Jag och Tilda sprang runt på stan i Lund och tittade efter julklappar, vi kom väl i julstämning av snön. Hittade fina saker jag kan tänka mig köpa till mina kära :)

Känns overkligt när jag tänker ett år tillbaka i tiden. Då var jag på Teneriffa och levde loppan och funderade på hur livet skulle se ut ett år framåt. Bättre än jag kunde föreställa mig känner jag nu.

Nej nu måste jag ta tag i allt som måste göras till imorron!

RSS 2.0