En vecka

Då var det snart dags att åka tillbaka till Stockholm igen. Har varit hemma över helgen. Det enda negativa med att åka hem är att jag alltid vill stanna hemma, haha. Tänker ta ett senare tåg ikväll så jag kan stanna hemma så länge som möjligt :) Igår var jag och Elin ute och svirade. Det var kul och jag hoppas vi gör om det snart hehe.

Nu ska jag gå och se ifall jag kan få liv i Jonas.


Stockholm

Nu är det dags. Imorgon börjar jag jobba, och från och med idag bor jag hos Sandra i Stockholm. Jag har längtat efter att flytta dit hur länge som helst men nu när det är dags vill känner jag bara att jag helst skulle vilja bo i Katrineholm. Men nu är det bara att bita ihop ett tag, allting ordnar sig till det bästa. Önskar att jag kunde ta med mig Jonas i en liten väska. Det känns så tråkigt att inte kunna träffas varje dag som jag är van vid.

Examen

Nu har jag varit socionom i två dagar, känns bra hehe. Mamma, pappa, jag och Jonas åkte ner till Helsingborg i tisdags och på onsdagen åkte vi till Lund för den stora händelsen: Helenas socionomexamen. Det kändes overkligt att sitta där, jag har fortfarande inte riktigt fattat att det är slut. Hur kunde tre och ett halvt år gå så fort? Fast när jag tänker tillbaka på de här åren så har ju väldigt mycket hunnit hända och den där augustidagen 2003 känns rätt avlägsen ändå.


De ringde från jobbet igår och sa att de såg fram emot att jag skulle komma på måndag, då släppte min nervositet lite :) Det ska bli kul och spännande att börja jobba på riktigt haha. Alla jobb jag haft har varit sommarjobb och som sommarvikarie är man ju just det, "sommarvikarie" vilket innebär att jag aldrig helt behövt ta något eget ansvar. Skillnad blir det nu med helt egna klienter. Det känns bra!


Idag är mammas födelsedag så vi har firat henne. Imorgon ska vi fortsätta fira både mig och mamma. Sandra och jag ska baka världens bästa smörgåstårta :)


Tiden går.

Idag har jag och Jonas varit tillsammans i ett halvår, fort har det gått :) Vi firar med att ligga och slappa i soffan haha. Vi gillar sånt.

På onsdag är det dags för avslutning, sedan är jag officiellt socionom. Sedan är det fyra dagar ledigt innan jobbet drar igång! Ska hyra världens finaste lägenhet, var och kollade på den igår och det kändes jättebra. Jag kommer ha utsikt över staden och havet :D

Det ska bli skönt att komma närmre Katrineholm och att äntligen komma till Stockholm men samtidigt tror jag att jag kommer sakna Helsingborg. Att kunna ta båten över till Helsingör, åka till Köpenhamn, road trips i Skåne...Fast var sak har sin tid och nu är det dags för något nytt.

RSS 2.0