Gårdagens utflykt

Gårdagens utflykt gick till Stegeborgs slottsruin och mysiga Söderköping.






Dåligt med uppdateringar

Igår var det dags för en av mina årliga traditioner, konsert med Lars Winnerbäck. Som vanligt blev jag inte besviken.

Nu ska jag bege mig på slottsutflykt med syster och morfar.

Puss


Gentleman

Igår spelade Gentleman på Grönan och det var hur bra som helst. Idag åkte jag till jobbet 06 eftersom jag kunde få skjuts. Trött efter bara fem timmars sömn men nu är det helg snart, då ska jag vila upp mig :)

Puss

Bröllop

Så, igår gifte sig äntligen Johanna och Martin. Vigseln hölls på en konstgård i Värmland och sedan var det fest i byns bygdegård. Det var så fint med mycket musik, sång och trevliga människor.

Meningen var att vi skulle köra hem igen på natten men jag var tvungen att stanna så vi fick sova i bilen några timmar innan vi kunde köra vidare. Jag höll på att somna vid ratten :(









Möhippan

Tyvärr hade jag ingen kamera med till Karlstad. Lägger ut bilder sedan när jag fått bilderna de andra tog. Det hela blev mycket lyckat. Vi klädde ut oss och åkte och kidnappade Johanna som inte anat någonting. Efter att ha kört runt henne med ögonbindel en stund släppte vi av henne med en väska och en karta. Sedan fick hon klä ut sig och sedan följa kartan för att hitta oss. Vi befann oss i en park där vi sedan gjorde fina möhippetröjor och drack White russians. Därefter skulle vi spela golf, haha jag tror att vi irriterade mer än en stackars golfare därute på banan. Ingen av oss är någon golfstjärna kan jag meddela. Kvällen avslutades med spa och sedan mys hemma hos Johannas syster. Imorgon blir det bröllop i de värmländska skogarna :)

Katrineholm

Det är så konstigt, ibland när jag kommer hem hit vill jag stanna för alltid och ibland vill jag bara vända och åka härifrån direkt. Idag känns det så. Jag älskar att komma hit och träffa familjen men själva Katrineholm ger mig ångest ibland. Vet inte riktigt varför. Kanske för att det känns som att det aldrig mer blir som det var förut, när man gick i skolan här och hade sina kompisar här, hade hela sitt liv här. Nu kommer jag hit och känner mig lite som en gäst. Såhär känner jag idag, nästa gång jag kommer känner jag kanske annorlunda :)

Har varit ute en sväng på stan i jakt på en bikini. När jag satt i bilen till Katrineholm fick jag sms om att jag behöver badkläder till morgondagens möhippa. Eftersom jag inte hittade något på stan så får jag låna något av mamma. Hade det varit fint väder hade jag nog begett mig ner på stan och kollat KK-joggen men det känns inte så lockande nu. Vill hellre krypa upp i soffan och läsa en bra bok.

Nu ska jag laga mat sen packa en liten övernattningsväska att ta med imorgon. Möhippa i Karlstad för min fina Johanna som gifter sig på lördag!

Puss

Hemma!

I fredags eftermiddag kom jag hem efter en underbar resa. Känner mig inte så skrivsugen just nu men det kommer väl. Har tagit massor av bilder och jag kommer att lägga ut en del här.

Nu ska vi kolla på film, mamma och pappa är här på besök.

Puss


RSS 2.0