Snart helg

Om en timme är det helg. Ska ta en fika på centralen med min syster innan jag hoppar på tåget mot Kholm. Imorgon ska jag till badhuset...vet inte när jag var där senast. Måste ha varit någon gång i gymnasiet. Alltså väldigt längesedan. Hoppas dom har kvar sådan där blandmjukglass.

Nu ska jag jobba vidare sista timmen. Jag har jouren så hoppas inte att det ringer något akut....:/

Kryssning

Haha, vi ska ha våra planeringsdagar i början av maj på en finlandsfärja..

Effektiv

Nu har jag skrivit så fingarna glöder. Mycket lättare att koncentrera sig på att skriva när man inte är på jobbe och det händer en massa andra saker hela tiden. Hoppas jag får göra såhär med andra utredningar också!

Tycker att jag förtjänar lite vila nu. Ska duscha, sen väcka Jonas och släpa med honom på brunch med amerikanska pannkakor :)

Jobb och regn

Idag är det grått ute och det regnar. Perfekt väder nu när jag är hemma idag för att jobba. Ska sätta igång nu så jag blir klar på förmiddagen med skrivandet.


Stress

Nu sitter jag på jobbet och bloggar, behövde en liten paus. Idag har jag verkligen känt mig otillräcklig. Det är så många människor man ska räcka till för och tiden räcker inte till. Ska bli skönt när vi får en till person hit till gruppen så man kan fördela arbetsbördan.

Nu är det inte alls långt kvar tills vi drar till Hawaii. Det är bara den här veckan som är hel arbetsvecka. Nästa vecka ska jag resa tre dagar, veckan efter är vi lediga måndag, tisdag och veckan efter det har vi planeringsdagar måndag och tisdag....sen är det nästan dags. Känns overkligt att vi ska åka!

Ikväll kommer Jonas till mig och stannar till torsdag. Sen blir det hemfärd i helgen som vanligt :)

Slapp i soffan

Ligger här i soffan och slappar, så skönt. Torsdagar jobbar vi till 19 så jag är jättetrött. Imorse kom jag knappt ur sängen, tror det är allergin som slagit till ordentligt...känner mig ständigt trött och tung i huvudet. Skönt med fredag imorgon, hemfärd och födelsedag på lördag. Surt att det är slut med ungdomspriser från och med söndag haha...men jag är ju en välbetald socialarbetare så jag behöver kanske inte lida alltför mycket hehe.

Nu ska jag leta nya jobb som jag kan söka. Jag trivs på jobbet (oftast) och med arbetskamraterna men jag känner ändå att jag vill söka mig vidare. Den här staden är ju inte särskilt upplyftande och det är tröttsamt att åka in till Stockholm hela tiden för att ha något roligt att göra. Men det värsta är nog saknaden :/ Nåja, det dyker upp något nytt, förr eller senare.


RSS 2.0