Bosnien

Nu sitter jag pa ett internetcafe i Dubica sa jag passar pa att skriva lite.

I lordags var vi pa det forsta brollopet. Vi hade sa kul! Dansade halva natten. Pa lordag blir det brollop igen.

I mandags akte vi till slakten (haha har ju inte alla bokstaver) i Banja Luka och kom tillbaka idag. Det var sa kul att traffa dem, har inte varit dar sedan 1988. Varan syssling Dragan skjutsade oss runt i omgivningarna och i mandags var vi pa en demofestival. Vi har inte ens varit har en vecka an och vi har hunnit med hur mycket som helst.

Jag skriver mer nar jag kommer hem ifall jag inte gar hit nagon mer dag.

Puss pa er!

Hej då!

Snart är min sista arbetsdag innan semestern över. Checkade precis in oss via nätet så imorgon är det bara att åka ut till Arlanda, lämna in bagaget och sätta sig på flyget. Det ska bli så skönt och roligt att komma iväg och svettas lite hehe.

Hörs om drygt två veckor (jag tvivlar på att jag kommer att hitta internet därnere men gör jag det så meddelar jag mig)!!

Puss

Fika

Snart kommer Jonas och Gurra från Ica med gott bröd och pålägg så vi kan fika. Bullar och kakor blir det nog också. Jag som skulle träna och vara nyttig den här våren inför resan hahaha.

Imorgon är sista arbetsdagen, sedan tre veckors skön semester, jippiii!

Två år idag


Mamma mia!

Just hemkommen efter kvällens biobesök. Vi såg Mamma Mia och den var över all förväntan. En helt underbar film, jag log, skrattade (och grät lite) hela filmen igenom. Jag har aldrig varit med om att människor applåderar efter en film på bio i Sverige men idag hände det för första gången :)


Fynd

Den här beställde jag nyss från Topshop. Den är så snygg och den var på rea så jag kunde inte låta bli trots att jag kämpar för att bli bättre på att hålla i mina slantar ;)


En dag på Skansen

Idag har vi haft en mysig dag med jättefint väder på Skansen. Vi har promenerat, mött människor i 1700-talsdräkter, tittat på en massa söta djur och lyssnat på Bellmankonsert i Seglora kyrka.












Skansen imorgon

Åker till Stockholm i morgon förmiddag istället och går direkt till Skansen. Vi ska vara där hela dagen och avsluta med en teaterföreställning på kvällen.

Nu blir det promenad.

Härlig dag

Vilken härlig dag jag haft! Först var jag och mormor nere och sprang på stan. Jag tror min mormor provade kläder i två timmar, jag sprang fram och tillbaka mellan provhytterna och butiken med snygga kläder till henne. Personal shopper! Hon brukar inte uppdatera sin garderob så ofta men nu fick hon med sig ett helt gäng snygga kläder hem. Har äntligen hittat ett par skor till mig själv också. Efter stan blev det fika hos mormor och vi kollade på lite av mina gamla barnkläder, svårt att förstå att man en gång har varit så liten.

Nu sitter jag här i valet och kvalet. Vet inte ifall jag ska åka hem till Stockholm ikväll eller imorgon. Det är 1700-talsdagar på Skansen just nu och det börjar redan kl 11 imorgon. Får se hur jag gör.

Puss

Fredag

Det här blir en skön fredag med vin och film i mina kära pärons sällskap. Ska snart grilla vegkorv och svulla i mig, har köpt en stor påse godis också som kommer att ta slut i ett nafs.

Trevlig helg alla!

Nöjd

Vi var jättenöjda efter stadsvandringen igår, sitter och kollar på Stockholms Stadsmuseums hemsida vilken vandring jag ska välja nästa gång :)

Tjohooo ikväll blir det Katrineholm och imorgon ska mormor och jag på en liten shoppingrunda inför resan. Min mormor är en av de underbaraste människorna i hela världen <3


Jag vill vara ledig

Jag vill vara ledig nu när min mamma är här men det går inte. Ska möta upp henne efter jobbet och då ska vi äntligen gå Snabba Cash-stadsvandringen.

Igår gjorde jag något jag inte gjort på jäkligt länge, jag provade klackskor. Jag gick in varenda skoaffär jag såg. Alla som känner mig vet att klackar inte är riktigt min grejoch ni vet även att jag inte kan gå i sådana skor utan att vricka fötterna. Räddningen blir nog kilklack. Har hittat ett par i guld (Jonas såg chockad ut när jag provade dem hahaha) som nog gör sig fint till den prickiga klänningen. Då är åtminstone en bröllopsklädsel fixad. Om det nu blir de skorna...jag vet inte. Haha, vilket angenämt problem jag har, hitta två par fina skor jag kan ha på bröllopen jag ska på.

Jag måste bara säga att jag nog har ett av de mest spännande och varierande jobb man kan ha!

Besök

Ikväll kommer min kära mamma och hälsar på! Hon stannar tills på fredag och då följer jag med till Kholm och hänger där över helgen. Det blir inte så ofta jag åker hem längre, förut åkte jag dit nästan varje helg men sedan vi flyttade till nya lägenheten blir det inte lika ofta. Appropå lägenhet så ska jag gå och välja ut färger i helgen så att vi äntligen kan måla om...sen köpa ny soffa och massa andra möbler efter sommaren. De möbler vi har nu fyller inte upp all plats och jag har ingen lust att åka och köpa en massa saker på IKEA bara för att fylla ut utrymmet. Jag vill köpa saker allt eftersom så att det blir personliga, fina saker. Nog om detta, nu ska vi ner i hamnen och äta glass.

Typiskt

När vi skulle gå in på Sabai Sabai möttes vi av en stor skylt som löd: SEMESTERSTÄNGT. Jaja tänkte vi och tog en promenad ner till Fridays istället och satt där och svullade och snackade. Mycket trevlig kväll har vi haft.

Nu ska jag kolla Family guy.

Puss

Nudlar blir det

Ikväll ska Rebecca och jag träffas för första gången sedan i våras någon gång. Det blir god thaimat på Sabai Sabai och en massa uppdateringar hoppas jag :)

Fick väderrapport från resmålet igår, 35 grader. Jag kan stå ut med det här gråa, trista  vädret ett tag till nu när jag vet vad som väntar, tjohoo.

Solen

Herregud vilket dåligt väder det varit idag. Regnet har forsat  neroch jag har knappt kunnat se ut genom fönstret från mitt kontor. Skönt att det bär av mot sydligare breddgrader nästa fredag. Hoppas på finare väder där och en riktigt snygg bränna.

Slappa

Ikväll har vi blandat Spanien med Italien och först käkat tapas för att avsluta med Fragolino (mousserande jordgubbsvin) och biscotti som vi köpte i Italien. Gott, och nu är jag proppmätt.

Har varit förkyld i snart två veckor så det känns skönt att ta det lugnt. Nu tänkte jag läsa klart "Snabba cash" inför stadsvandringen på torsdag då vi ska traska runt i JWs, Mrados och Jorges fotspår. Läs boken om ni inte läst den än!

Dagens utflykt

Idag begav vi oss till Skokloster och gick slottsvisning.


Jag i slottscaféet skrivandes på min älskade nya mobil haha

Gårdagens utflykt

Igår efter jobbet åkte jag, min morfar och syster direkt på utflykt till Drottningholm. Vi hann med en visning och mysig promenad i den vackra parken. Bra start på helgen!





Mobilen

Jag är så nöjd med min nya, fina mobil. Har suttit och knappat på den halva kvällen och laddat ner bra ringsignaler, The Cure, Depeche Mode och Bowie.

Nu ska jag och syrran kolla vidare på National Treasure 2, ifall jag lyckas övertala henne. Hon blev inte så glad på mig förut när jag ville avbryta filmen hehe.

Puss!

RSS 2.0