Ovant

Hehe vad konstigt det känns att vara ensam för första gången på över en vecka! Det kryper nästan lite i kroppen nu när Johanna har åkt hem. Vi har jobbat på bra med c-uppsatsen både igår och idag iallafall så det känns bra.

Igår hade vi familjeterapisamtal igen och jag och min partner fick höra att vi hade talang och att våra reflektioner var skolboksexempel, då blev jag glad!  Just nu längtar jag efter att komma ut och börja jobba.

Vad ska jag göra nu då? Har gjort en liten lista på sådana där jätteroliga saker som måste göras, exempelvis städa och diska. Ska ta tag i det på en gång så kan jag pyssla lite sen. Det är ju någon som fyller år på torsdag :D

Hoppsan...

Nu har jag visst inte skrivit på några dagar, det har inte blivit av. Det har varit skönt att vara hemma en vecka iallafall.

Intervjun i fredags gick bra, så även om jag inte får jobbet så är jag nöjd.

Idag ska jag åka till Helsingborg. Tilda och jag ska åka Swebus, det blir bra för då kan vi sitta och snacka i 6 timmar haha. Stackars våra medresenärer.

Sitter här nu och snackar med mormor och mamma, dom är bäst. Hann med en snabblunch på Barken med min älskling också, bra. Vi kommer snart att se ut som två inbakade pizzor. Så söta vi kommer vara. Haha, tjockisar.

Fy!

Promenaden i morse blev minst sagt misslyckad! Vi fick vända efter en halvtimme för jag kunde knappt gå upprätt eller andas...obehagligt var det.  Kul att träffa min kära kusin iallafall! Men förklaringen är nog den att jag inte haft ett särskilt högt matintag den senaste veckan...får bli ändring på det!

Pappa och jag funderar på om vi ska dra till Stockholm nu. Jag vill ha sushi och säga hej till min syster :)

Tacksam

Jag är så tacksam för att jag har en sån underbar familj och underbara vänner.

Stars collide, in the air tonight...

Sitter i min soffa och lyssnar på The 69 Eyes...är så himla trött och har ont i huvudet.

Åh jag måste göra upp en lista med saker jag måste göra till skolan, fast det känns inte så lockande...

...nej det här var ingen bra skrivardag överhuvudtaget.

Snart Hbg

Nyss var jag och försökte väcka min käre Jonas, vet inte hur det gick haha. Man ska inte jobba natt säger jag! Han ska komma hit när han är färdigpackad och klar iallafall. Seeen drar vi till Hbg. Ska ta med min skivväska i bilen den här gången och leka dj.

Var och klippte mig förut och blev nöjd. Klippte bort det sista av det sommarblekta så nu har jag min vanliga hårfärg igen. Haha hade nästan glömt hur mörkhårig jag är egentligen men det är fint ändå. Ska kanske färga det nästa gång jag går till frissan, vilket blir december...

Jobbintervju

Arbetssökandet lönar sig! Tidigare idag  när jag satt hemma hos mormor och snackade ringde de från socialtjänsten i Nynäshamn och frågade ifall jag ville komma på intervju. Jag är jätteglad nu :) Även om jag inte får jobbet så känns det bra att ha blivit kallad!

Nu ska pappa och jag ut på en promenad!

Förlåtelse

Det är lätt att förlåta någon när man ser i personens ögon att den ångrar sig av hjärta och själ. Jag är glad att allt är bra igen.

Nu ska jag cykla till vårdcentralen och kolla om jag dragit på mig en urinvägsinfektion...penicillin tack!

Bra igen.

Nu är jag hemma i Katrineholm. Nöden krävde att jag reste hit idag, och tur var väl det. Nu är allt på väg åt rätt håll igen.


Sova...

Lika bra att sova så den nya dagen kommer fortare. Jag har migrän men hittar inga tabletter....

God natt.


Vad konstigt livet är...

Livet är allt bra konstigt. På en sekund ändras allt. Men det är väl bara att bita ihop och gå vidare...fast så lätt är det ju aldrig. Det känns bara så hemskt att gång på gång få bevisat för sig att människor inte är att lita på. Inte ens dem man litar på mest...

Familjebehandling

Nu är jag trött! Dagen började 8.15 med ett 4 timmar långt pass familjebehandling. De två första timmarna agerade vi rollspelsfamiljer åt två andra "behandlarpar" i klassen och sedan var det våran tur att vara behandlare. Jag kände mig nervös innan och var inte säker på hur det skulle gå, men det gick hur bra som helst. Beröm från lärarna och de andra i klassen :) Så idag har jag varit glad. Känns bra att det går bra när det bara är 3 månader kvar till examen.

Jag och Johanna satte igång med c-uppsatsen idag också. Äntligen ska den skrivas. Det kommer att vara obeskrivligt skönt när den är ur vägen. Efter uppsatsen åkte vi till Malmö och åt sushi, gott men jag fick lite ont i magen.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och förbereda mig lite inför litteraturseminarium imorgon. Dessutom får jag besök av min snälla pappa imorn!

Ensam.

Så nu har dom åkt, lika trist som vanligt. Får alltid känslan av att jag blir övergiven hehe. Men det brukar snabbt gå över. Nu har jag ju fullt upp i tvättstugan ändå och jag måste plugga, så jag ska inte vara ledsen. Dessutom kommer ju Matilda aka BEJBE till mig sen! Nu ska jag läsa om det moderna föräldraskapet.

Är det förresten någon som vet ifall man kan bota eller lindra pms? Jag står inte ut med mig själv längre. Jag blir överkänslig, arg, letar efter bråk...det är inte kul men det går inte att stoppa! Det är som att någon annan tar över kroppen...Hjälp!

Helgen

Idag åker mina kära familjemedlemmar hem, tack för en underbar helg och välkomna tillbaka snart :D Tur att Tilda ska komma och bo hos mig nu så det inte blir så tomt.

Jag har en känsla av oro i kroppen. Något har hänt men jag vet inte vad.


Besök

Snart är Sandra och morfar här! Jag har städat min lägenhet så nu är det fint! Nu ska jag läsa tidning och lyssna på radio medans jag väntar :D

Instängd

Idag har jag inte varit utanför dörren. Har pluggat hela dagen. Fattar inte hur det kunde ta så lång tid men nu är både tentan och arbetsuppgiften gjorda. Misstänker att det blir komplettering på tentan men nu lägger jag den åt sidan tills resultatet kommer. Dags att börja läsa i nästa bok istället. Har några andra böcker jag känner att jag skulle vilja "läsa ifatt" men så har det känts under hela utbildningen och jag antar att det är bättre att gå vidare nu istället. Johanna och jag ska äntligen ta tag i c-uppsatsen också. Ska bli så skönt när den är klar. Nu ska jag kolla ifall det kommit in några fler jobb jag kan söka :)

Seg

Haha klockanär tjugo i ett och jag har inte gått upp än. Fast jag har varit produktiv iallafall, börjat på fråga två på hemtentan och sökt ett jobb i Söderköping. Kanske borde gå upp och duscha och äta nu :)??

Söka jobb

Sådärja! Ikväll har jag sökt 17 jobb. Bra att man kan söka via internet, då är det ju bara att skyffla iväg en massa ansökningar. Alla jobb jag sökt är som socialsekreterare lite överallt i Sverige. Allt från Dalarna till Småland. Ska söka alla intressanta jobb som kommer in.

Var i skolan hela dagen idag och skrev på hemtentan. Är färdig med min teorifråga. Känner mig inte nöjd men tänker inte peta i den mer, blir den godkänd så blir den annars är det bara att komplettera. Ska ta tag i tillämpningsfrågan imorgon.

Nu är jag jättetrött, ska nog lägga mig snart...zzzzzzz....

Hemtenta

Igår kom jag tillbaka till Helsingborg.

Idag fick vi ut våran hemtenta. Som vanligt ser de vid första anblicken enkla ut men är alltid svårare när man väl sätter sig och börjar jobba. Men det kommer att gå bra det här. Det är en rolig kurs och det gör det hela lättare. Vi jobbar i par med tentan så jag och Johanna kommer ge järnet fram till fredag! Nu får det iallafall vara färdigpluggat för idag. Vi ska glo lite på tv innan det är dags att sova.

Funderar jättemycket på vilket mitt första jobb som socionom kommer att bli. Det känns nervöst men samtidigt jättespännande. Efter tre och ett halvt år är det äntligen dags att lämna skolvärlden. För kanske sista gången? Fast sånt vet man ju aldrig.

I helgen kommer Sandra och morfar, då ska vi som vanligt åka på historiska exkursioner :)


Tårtan

Såhär fin blev den!


Tårtan



Tårta

Nu ska jag och min syster baka smörgåstårta. Asgod kommer den att bli!

Sen blir det plugga, och ikväll ska vi ut en sväng i denna trevliga stad. Jag fattar faktiskt inte varför så många klagar på Katrineholm, jag trivs jättebra här!

Hemma

Skönt att vara hemma i Katrineholm! Efter en lång bussresa blev jag hämtad i Norrköping av världens bästa Jonas! Nu är vi hemma hos mina föräldrar och förtär lite whiskey och bacardi apple.

Tack Sandra och Jonah för att ni hjälpte mig göra min blogg så fin!

Plugga plugga.

Jag åker hem imorgon iallafall. Tur det för jag har hemlängtan :) Får läsa intensivt under den 6 timmar långa bussresan! Sen blir jag hämtad i Nrkpg av en snygg kille som ska stå med en skylt där det står "Kråkan".

Igår köpte jag biljetter till Babyshambles den 7 november på KB. Haha trodde väl aldrig att jag skulle göra något sådant men det ska faktiskt bli kul att se det skrället till sångare. Jag kommer dessutom att ha världens bästa sällskap så det kan inte gå fel :)

Måste skriva ihop mitt cv och ett personligt brev så att jag kan börja söka jobb! Kan inte fatta att jag slutar skolan i januari...det känns som om det gått så fort. Fast tänker jag tillbaka på allt jag gjort under de här tre åren så har det kanske inte gått så fort ändå!?

Ähhh nu måste jag äta. Har visst inte ätit något än idag...




Besviken.

Det blir ingen hemresa på fredag. Vi har en hemtenta som börjar på tisdag och tils dess har jag massor att läsa och åker jag hem vet jag att jag inte får så mycket gjort. Det finns så mycket annat som drar när jag är hemma. Åh, jag som verkligen sett fram mot att åka hem några dagar...

Nu måste jag läsa vidare...

RSS 2.0